|
|
 
» KÖZÉRDEKŰ ADATOK   |   GALÉRIA   |   KAPCSOLAT   |   HÍREK   |   HÍRLEVÉL
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
  FMK - II. TÖRTÉNELMI KÉZMŰVES VÁSÁR ÉS HAGYOMÁNYŐRZŐ TALÁLKOZÓ
II. TÖRTÉNELMI KÉZMŰVES VÁSÁR ÉS
HAGYOMÁNYŐRZŐ TALÁLKOZÓ
 
2017. december 9., szombat 9.00-tól 22.00-ig

Szeretettel meghívunk az immár második alkalommal megrendezésre kerülő Történelmi Kézműves Vásár és Hagyományőrző Találkozóra.

Első rendezvényünk felülmúlta várakozásainkat, több mint 1000 fő látogatta meg és több mint 30 stand portékáiból válogathattak az érdeklődők. E sikeren felbuzdulva újra összehívjuk a magyar hagyományőrző közösség apraját és nagyját.

MIBEN MÁS EZ A RENDEZVÉNY, MINT A TÖBBI?

Találkozóhelyet biztosítunk a valódi történelmi kézműveseknek és vásárlóiknak. Itt mindent megtalálhatsz a római kortól egészen a XIX. századig. A jó hangulat és a vásári portékák mellett szakmai előadásokkal, vívóversenyekkel, régizenei koncerttel várunk mindenkit. A sok éves hagyományőrző és kézműves tapasztalattal rendelkező szervező csapat pedig garantálja a szakmai minőséget.

MIÉRT ITT?

A Fővárosi Művelődési Központ kulturált, nagy méretű belső terekkel rendelkezik, e mellett étterem és büfé is működik. Mindez Budapesten, tömegközlekedéssel is jól megközelíthető, központi helyen van.

MIKOR?

December 9–én, amikor már közeledik a nagy Karácsonyi ajándékvásárlás, de még nincs ötleted mit vegyél... Itt biztosan találsz igényes kézműves ajándékot a történelmi érdeklődésű ismerőseidnek, barátaidnak.

Ha történelmi kutatással, vívással, íjászattal illetve életmód rekonstrukcióval foglalkozol, vagy csak érdekel a történelem, akkor itt a helyed!

A belépőjegy ára: 1.500 Ft
Kedvezményes ár: 1.000 Ft (gyerek 6 éves korig, diák, nyugdíjas)
 
 
 
» Vissza
 
 
 
 
 
FERENCVÁROSI MŰVELŐDÉSI KÖZPONT ÉS INTÉZMÉNYEI
 
 
1096 Budapest, Haller utca 27.
Tel.: +36 (1) 216-1300, 476-3410
Fax: +36 (1) 218-7909
E-mail: info@fmkportal.hu
Web: www.fmkportal.hu
   
© FMK - Minden jog fenntartva