|
|
 
» KÖZÉRDEKŰ ADATOK   |   GALÉRIA   |   KAPCSOLAT   |   HÍREK   |   HÍRLEVÉL
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
  FMK - Előadás
Interaktív pszichológiai játékest
Téma: A szeretetnyelvek
 
2023. november 10., péntek 18.30

Faebook esemény:
https://hu-hu.facebook.com/events/235318239052072/


Helyszín:
Ferencvárosi Művelődési Központ

1096 Budapest, Haller utca 27.

A kapcsolati konfliktusok és a kielégítetlen szükségletek mögött nagyon sok esetben az áll, hogy bár a magunk módján igyekszünk a másik tudtára adni, hogy szeretjük, ez azonban nem megfelelően ér célba. Ennek a kiküszöbölésére és a működésünk megértésére szolgálhatnak számunkra útmutatóul a szeretetnyelvek.

A játékest akképpen valósul majd meg, hogy Mogyorósi Rebeka tanácsadó szakpszichológus szeretetnyelvekhez kapcsolódó háttérmagyarázatainak a megismerését követően a résztvevők véletlenszerűen megalkotott 4 fős csoportokban fényképek segítségével beszélgetnek majd a szeretetnyelveket érintő egy-egy izgalmas önismereti kérdésről.

Miért a fényképek által? Azért, mert a fotókban sok lehetőség rejlik, hiszen gondolatokat, érzéseket ébresztenek bennünk és minden fénykép jelentését a néző alakítja ki saját belső világából kivetítve. A fényképek ezáltal segítenek felfedezni, kiegészíteni a felismeréseiket, hogy jobban megértsük saját magunkat.

A játék célja, hogy interaktív módon bővüljön a pszichológiai tudásunk és hogy kötetlenebb, játékosabb formában fejlesszük az önismeretünket, azáltal, hogy rápillantunk és tudatosítjuk a számunkra még ismeretlen területeinket. Mivel pedig a játék véletlenszerűen megalkotott csoportos formában kerül megvalósításra, így az est további pozitív hozadéka lehet a személyes kapcsolódás és az ismerkedés is, melynek során a résztvevők egy biztonságos közegben tudnak megnyílni egymásnak.

Jegyek ára: 3 290 Ft

Jegyek korlátozott számban az alábbi linken kaphatók:
https://jogespszichologia.hu/event/interaktiv-pszichologiai-jatekest-2023-11-10-196/register


Kapunyitás: 18.15-kor
Kezdés: 18.30-kor

Mindenkit várunk sok szeretettel!
Jog és Pszichológia csapata

A helyszínváltoztatás jogát fenntartjuk. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik. Felhívjuk a kedves érdeklődők figyelmét, hogy a megvásárolt jegyek nem válthatók vissza, valamint másik időpontra, előadásra sem cserélhetők el.

 
 
 
» Vissza
 
 
 
 
 
FERENCVÁROSI MŰVELŐDÉSI KÖZPONT ÉS INTÉZMÉNYEI
 
 
1096 Budapest, Haller utca 27.
Tel.: +36 (1) 216-1300, 476-3410
Fax: +36 (1) 218-7909
E-mail: info@fmkportal.hu
Web: www.fmkportal.hu
   
© FMK - Minden jog fenntartva