|
|
 
» KÖZÉRDEKŰ ADATOK   |   GALÉRIA   |   KAPCSOLAT   |   HÍREK   |   HÍRLEVÉL
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
  FMK - QR KÓD JÁTÉK
QR KÓD JÁTÉK
 
„A távolságot, mint üveg golyót, megkapod, óriás leszel…”

ki ne ismerné József Attila feledhetetlen versét, ki ne szeretett volna gyermekként óriás lenni, a távolságokat, a végtelenséget bejárni. A Ferencvárosi Művelődési Központ szervezésében a távolság, mint üveggolyó megfejthető lesz, amennyiben bekapcsolódik az irodalmi játékunkba. A Haller, a Thaly Kálmán, a Mester és a Balázs Béla utcák által határolt területen húsz József Attila életéhez, költészetéhez kötődő archív fotót, érdekes információt, versidézetet és egy-egy szót rejtett QR kódok alá az FMK.

Ha Ön megkeresi és beküldi, 2014. november 25-ig a rejtjelezett versidézetet, a vers címét és évszámát értékes nyereményekben részesülhet.

A megfejtéseket a jat@fmkportal.hu címre várjuk.

A pályázati program a Budapest IX. kerület Ferencváros Önkormányzata által 2014-ben közzétett, „Szociális városrehabilitáció Ferencvárosban, József Attila Terv I. ütem” városrehabilitációs projekt (KMOP-5.1.1/B-12-k-2012-0003) keretében elkülönített Programalap felhasználásával megvalósuló mini-projektek támogatására vonatkozó pályázati kiíráson megítélt 500 ezer Ft, a JAT -2014 József Attila a szomszédom pályázati program keretében megvalósuló projektekre használja fel a Ferencvárosi Művelődési Központ és Intézményei.
 
   
 
» Vissza
 
 
 
 
 
FERENCVÁROSI MŰVELŐDÉSI KÖZPONT ÉS INTÉZMÉNYEI
 
 
1096 Budapest, Haller utca 27.
Tel.: +36 (1) 216-1300, 476-3410
Fax: +36 (1) 218-7909
E-mail: info@fmkportal.hu
Web: www.fmkportal.hu
   
© FMK - Minden jog fenntartva