|
|
 
» KÖZÉRDEKŰ ADATOK   |   GALÉRIA   |   KAPCSOLAT   |   HÍREK   |   HÍRLEVÉL
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
  FMK - József Attila MindenkiNET
József Attila mindenkiNET
 
„1905-ben születtem Budapesten, a Ferencvárosban”

Ferencváros Önkormányzatának online videópályázata a költő születésének 110. évfordulóján átadásra kerülő József Attila Emlékhely megnyitó ünnepségének alkalmából

A felhívás elsősorban a hazai és határon túli magyar középiskolásoknak szól, de nyitott mindenki számára, aki 2015. április 11. előtt nem töltötte be a 32. életévét.
 
 
A pályázat tartalma:

A videópályázatra olyan anyagokat várunk, amelyekben elhangzik József Attila valamelyik költeménye: ez lehet egy teljes vers, lehet részlet, lehet szavalat vagy megzenésített változat. Az előadók száma nincs korlátozva, csupán annyi, hogy a vers szövegének változtatás nélkül kell elhangoznia. A rögzítés történhet professzionális módon, de akár egy mobiltelefonnal is. Nem a képi minőség, hanem a kreativitás és az előadásmód a mérvadó.

Egy pályázó több videót is beküldhet, de egy film maximum 7 perc hosszú lehet: az ennél hosszabb anyagokat nem töröljük, de nem vesznek részt a versenyben.

A pályázat beküldése:

A pályázatokat a YouTube-ra kell feltölteni, majd ezen a honlapon a „Videó feltöltése” menüpont alatt megadni a film címét és linkjét (teljes URL), valamint a pályázó adatait.

A pályázati film csak a pályázati adatlap kitöltésével együtt érvényes!

Egy pályázó több filmmel is pályázhat, de mindegyik filmet külön kell feltölteni.

A pályázatok beküldési határideje: 2015. április 8.

A pályázat díjazása:

A szakmai zsűri által legjobbnak ítélt és a legtöbb közönségszavazatot kapott pályázatokat jutalmazzuk.

Eredményhirdetés, díjátadás:

A nyerteseket emailben és a video feltöltésekor megadott telefonszámon értesíteni fogjuk a döntést követően. Az emailes és telefonos  kiértesítés mellett a nyertesek névsora  a költő születésének 110. évfordulóján átadásra kerülő József Attila Emlékhely megnyitó ünnepségén is kihirdetésre kerül, illetve a díjazottak nyereményeiket is az ünnepségen vehetik majd át.

A nyerteseket e-mailben és a videó feltöltésekor megadott telefonszámon értesíteni fogjuk. A nyertes videó a költő születésének 110. évfordulóján átadásra kerülő, megújult József Attila Emlékhely megnyitó ünnepségén (2015. 04. 11. 11 óra, Budapest IX. ker. Gát u. 3.) levetítésre kerül.

Jutalmak:

táblagép, okostelefonok, Sziget Fesztiválra napijegyek, a Nemzeti Színházba szóló ifjúsági bérletek.

Közönségszavazás:

Az egyes filmekre szavazni a feltöltés pillanatától lehetséges.

A közönségszavazatok számát a 2015. április 8-án 14:00-kor a JózsefAttilaMindenkiNET oldal szavazás menüpontjában látható, érvényes adatok alapján állapítjuk meg.

Adatkezelés, szerzői jogok:

A feltöltött videókat és a megadott adatokat a szervezők rögzítik, de azokat harmadik félnek nem adják ki. A pályázó a regisztrációval hozzájárul személyes adatai rögzítéséhez és a pályázatban szereplő feltételek szerinti kezeléséhez, továbbá nevének a pályázattal kapcsolatban történő nyilvánosságra hozatalához.

A szervezők fenntartják a jogot, hogy (1) automatikusan, figyelmeztetés nélkül töröljék azokat a pályaműveket, amelyek megbotránkoztató, korhatárosnak minősülő vagy faji, etnikai, vallási, világnézeti gyűlöletkeltésre alkalmas jeleneteket tartalmaznak, illetve (2) az ilyen tartalmakat feltöltött pályázókat kizárják a rendszerből.

A pályázók a művek feltöltésével nyilatkoznak arról, hogy a pályaművek nem sértik harmadik személy szerzői illetve szomszédos jogait. Amennyiben egy pályázatról bebizonyosodik, hogy mégis szerzői vagy szomszédos jogot sért, a szervezők az érintett videót azonnal eltávolítják. Esetleges jogsérelem illetve bármiféle kárigény esetén minden anyagi és jogi felelősség kizárólag a pályázat beküldőjét terheli.

A pályázók a művek elküldésével automatikusan hozzájárulnak, hogy a beküldött anyagok ingyenesen és korlátozás nélkül elérhetőek legyenek Ferencváros Önkormányzatának, a jozsefattilamindenkinet.hu, valamint a projekthez csatlakozó médiapartnerek felületein, valamint az ezekhez kapcsolódó social media, promóciós és egyéb digitális felületeken.

További részletes információt, illetve a pályázattal kapcsolatos híreket ezen a honlapon találsz, illetve a facebook csoportunkban:
facebook.com/jozsefattilamindenkinet

Kérdéseket a facebook csoportban várunk üzenet formájában, vagy az alábbi emailcímen:

Kapcsolat:
info@jozsefattilamindenkinet.hu
 
» Vissza
 
 
 
 
 
FERENCVÁROSI MŰVELŐDÉSI KÖZPONT ÉS INTÉZMÉNYEI
 
 
1096 Budapest, Haller utca 27.
Tel.: +36 (1) 216-1300, 476-3410
Fax: +36 (1) 218-7909
E-mail: info@fmkportal.hu
Web: www.fmkportal.hu
   
© FMK - Minden jog fenntartva